Wil je de webinar Hoe werken we na de crisis? terugkijken?

Tijdens de webinars uit de serie Hoe werken we na de crisis? kijken we over de coronacrisis heen en bespreken we hoe ons werk er straks uitziet. Vul het formulier in en kijk (een van) de webinars terug.

In de webinars 'Hoe werken we na de crisis?' gaat onderzoeksjournalist Frénk van der Linden in gesprek met experts over de invloed van de coronacrisis op verschillende aspecten van de arbeidsmarkt. De volgende webinars zijn al gehouden:

Webinar 1

Welke ontwikkelingen zien we nu op de arbeidsmarkt en hoe ziet die er straks uit? In gesprek met CAOP-adviseur Ruud van der Aa en Marjolein ten Hoonte, directeur arbeidsmarkt bij Randstad Groep Nederland.

Webinar 2

Wat is de impact van de crisis op de arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden? In gesprek met bijzonder hoogleraar Marc van der Meer en Patrick Banis, directeur Arbeidsmarkt bij het CAOP.

Webinar 3

Hoe verandert leiderschap door de crisis en hoe geeft je leiding aan het nieuwe normaal? In gesprek met bijzonder hoogleraar Zeger van der Wal en Rianne Letschert, rector magnificus bij Maastricht University.

Webinar 4

Als we de afgelopen tijd iets hebben geconstateerd, is het dat we niet zonder technologie kunnen. Maar welke gevolgen brengt dat met zich mee? In gesprek met CAOP-adviseur Wilco Brinkman en Judy Hoffer, lid van het dagelijks bestuur bij FNV.

Webinar 5

De laatste webinar uit deze serie vond tijdens Prinsjesdag plaats. Samen met Rob Witjes (UWV), Jan de Vries (CNV Connectief) en Annemarie Goedvolk (LUSTR) ging presentator Frénk van der Linden op zoek naar de vraag wie de winnaars en verliezers van de arbeidsmarkt zijn. Ook Gert-Jan Buitendijk (ministerie Algemene Zaken), Adnan Tekin (MBO Raad), Anna-Maria Giannattasio (Puur* Events) en Marjon Gerts (CAOP) zijn te zien in deze webinar.

Wil je een webinar terugkijken? Vul dan het formulier hiernaast in.